JULREA PÅGÅR

50%

BOUTIQUE & BISTRO

DET ÄR I BROMMA DET HÄNDER

Hos oss på O´sofina händer det alltid lite mer. I dagarna har vi preics invigt en ny butik som blivit större och fått ett Cafe & Bistro. Vi tackar alla fantastiska kunder för fint mottagande av detta. Vi har även gjort alla vackra män glada igen då vi fått plats för lite herr igen. Skjortor och tröjor. Nu är snart våren här och butiken fylls med mycket nya fina saker som du kommer älska, kom förbi oss och titta och smaka på en läcker Cafe Espresso från vår barista. Snart är det varmare och då kommer nog bord upp så att du kan sitta utanför och fika i dina nya fina vårkläder. Vi ses sväl snart ?

Modevisningar

 

Två gånger per år kör vi fulla hus på Drottningholms GK där vi visar kläder, äter god mat och har trevligt med varandra.

Föreläsningar mm

Ett par gånger per år bjuder vi in partners från vårt nätverk till butiken. Senaste året har det varit Smycken, Hälsotema, Cognac mm. Sen har vi haft besök av Sussana Moser som lärde oss om kroppshållning och hur vi mår bättre. Vi har även haft uppskattat besök av Brommaförfattarna Anne Liljeroth och Sussane Boll som berättat om sitt liv och författarskap

Mingel och Fniss

Boka in dig och dina vänner till en egen kväll i vår butik. Vi bjuder på bubbel och snittar och du som värd får ett presentkort på 300kr.

Bistro & Café

YES ! Nu har drömmen gått i uppfyllelse e