Krispaket och info Corona


Hej Bästa Trogna kund!

Vi står som du säkert förstår inför en tuff situation just nu och jag önskar och hoppas att vi kan hjälpas åt i denna stund på bästa sätt. Vi har fått ställa in många evenemang bla 300st bokade kunder.

Butiken är full med så härligt fina varor som ska förgylla din kropp under,  men plötsligt har allt vänt upp och ner. Åtgärder måste tas för att rädda situationen som vi och många andra butiker, företagare, restauranger står inför.

Vi har kreativa kunder som fortfarande vill förnya sin garderob men känner oro att lämna sin ”karantän” och har i veckan sålt kläder via facetime med hemköring. De kunder vi känner väl har vi plockat ihop varor som vi vet passar i storlek och stil och kört hem fritt för prov och test hemma. I dessa tider måste man vara kreativ och pragmatisk – för oss och en hel bransch handlar det om överlevnad.


O´sofinas  ”kris-paket” för att hålla verksamheten och personal igång

  • Specialerbjudande och happenings

  • Handla digitalt över Facetime med Personal Shopper och få varor hemlevererade kostnadsfritt för provning i hemmamiljö. Ring Lotta på Facetime 070-5736374 så shoppar vi loss!

  • Boka butiken för dig själv förmiddagar kl 9-12. Boka tid på telefon 08-256399 eller direkt med Lotta på Telefon 070-5736374

  • Friska kunder är välkomna Vardag kl 12-18 och Lördag kl 10-15


Så välkommen till din lokala butik och fynda - Hjälper du oss så gynnar det dig. Det finns ett liv efter Corona, hoppas bara det sker snart. Tack för att väljer att stötta så att vi finns kvar på torget efter denna kris som vi alla drabbas av.

Må bäst och var rädda om varandra !


Lotta Ullis o Maud
Er lokala handlare på torgetCorona och Osofina

Vi tar stort allvar på den ökade spridningen av viruset Covid-19 i landet. Vi har kontroll på personal som inte arbetar om man känner sig dålig, utökad städning och hygien, desinfiktion av handledare och betalautomater med ökad frekvens. Det viktigaste är att alla som är i riskzon eller känner sig sjuk med symtom som snuva, hosta eller feber stannar hemma. Men detta och tvätta händer gör vi väl alla hela tiden. Välkommen in till din lokala butik som tar ansvar